El Villarreal s'enfrontarà a Qarabag, Maccabi i Sivasspor en l'Europa League

Reial Societat i Granada, enquadrats en els grups F i E, s'enfrontaran a rivals durs com Nàpols i PSV.

El Villarreal s'enfrontarà a Qarabag, Maccabi i Sivasspor en l'Europa League
El Villarreal s'enfrontarà a Qarabag, Maccabi i Sivasspor en l'Europa League

El Villarreal CF ja coneix els rivals de la fase de grups de l'Europa League. Ha quedat enquadrat en el grup I i s'enfrontarà al Qarabag de l'Azerbaidjan, el Maccabi de Tel-Aviv d'Israel i el Sivasspor turc.

Els groguets, que estaven en el bombo 1, faran desplaçaments llargs però han evitat rivals durs com el Leicester de Regne Unit, el Milà d'Itàlia o el Lilla francés. Tot i això, jugaran contra el campió de les últimes set lligues d'Azerbaidjan, el guanyador de les últimes dues lligues d'Israel i el que ha sigut quart a la lliga turca.

El sisé classificat de la Lliga Santander de l'any passat, la Reial Societat, ha quedat enquadrat al grup F amb el Nàpols, l'AZ Alkmaar i el Rijeka croat. El Granada, que ahir va superar el Malmö en l'eliminatòria prèvia, s'enfrontarà en el grup E al PSV, el PAOK i l'Omonoia.

La UEFA va decidir ahir permetre la tornada parcial dels aficionats a les seues competicions, amb un màxim del 30% de la capacitat de l'estadi, només amb públic local i amb l'aprovació de les autoritats competents. Per tant, si la Conselleria de Sanitat ho autoritza, l'afició del Villarreal podrà tornar a l'Estadi de la Ceràmica durant els partits de l'Europa League.

També et pot interessar

stats