El Villarreal s’endú el derbi contra el Llevant (1-2)

Cazorla i Bacca marquen perquè el Villarreal aconseguisca la segona victòria de la pretemporada.

Campaña intenta controlar el baló.
Campaña intenta controlar el baló. / @LevanteUD

Primer xoc de la pretemporada per al Llevant i segon per al Villarreal, que el cap de setmana passat va véncer per tres a zero a la Nucia el West Bromwich Albion anglés. Els granotes han estrenat equipació i també jugadors, perquè en l’onze titular han estat quatre de les cares noves del conjunt d’Orriols: Miramón, Clerc, Hernani i Melero.

Per la seua banda, també el Villarreal ha volgut provar els nous jugadors. Sobretot, l’últim a arribar, Moi Gómez. També de titular han eixit dues de les altres incorporacions a la plantilla grogueta, l’internacional Raúl Albiol i Rubén Peña. Només 150 persones han pogut assistir a aquest encontre, que s’ha celebrat al parador del Saler, un camp que està dins d’una zona protegida.

El partit ha començat amb aproximacions tímides a les dues àrees. En el Llevant, Hernani ha estat especialment actiu en atac per la banda dreta. Cap dels dos equips ha protagonitzat una ocasió clara fins que ha aparegut Cazorla. En una retallada genial, el capità ha sorprés Aitor per a marcar l'un a zero. Des d'aquest moment, el partit ha guanyat en ritme i el Llevant ha disposat dels primers tirs a porta amb Ivi com a protagonista.

Canvis en la segona part

En la segona part, 22 cares noves en els dos equips. El Villarreal imperava en el camp i, fruit d'aquest domini, arribava el segon gol. Gerard Moreno habilitava per a Bacca, que ha batut Oier per a fer pujar el dos a zero al marcador. La insistència de Bardhi en atac ha propiciat el gol del Llevant. El macedoni ha marcat des de fora de l'àrea. Al remat, segona victòria per al Villarreal en aquesta pretemporada.

També et pot interessar

stats