El Villarreal resol l'eliminatòria al seu favor en dos minuts (0-2)

L'equip groguet ha mostrat la seua superioritat i es classifica per als quarts de final de la Copa

Santi Cazorla celebra el 0-2
Santi Cazorla celebra el 0-2 / Efe.

El Villarreal ja està en quarts de final de la Copa del Rei després d'eliminar aquest dimecres a l'Estadi de Vallecas el Rayo Vallecano per zero gols a dos.

El partit ha tingut una primera part equilibrada amb domini intermitent per part dels dos equips, que han anat repartint-se les ocasions i les parades dels seus porters. El Rayo de Paco Jémez tractava de fer mal al Villarreal amb una pressió alta i línies avançades, mentre que els de Javi Calleja amenaçaven per fora mitjançant un actiu Javi Ontiveros. Els dos conjunts han desplegat un bon joc encara que sense encert de cara a porteria, que ha fet que s'arribara al descans amb l'empat a zero inicial.

Als cinc minuts de la represa, el Rayo ha posat la por al cos dels groguets amb una clara ocasió de Joni Montiel a la qual ha contestat Andrés Fernández amb una bona intervenció, i Calleja no ha tardat a donar entrada al terreny de joc Fer Niño i Santi Cazorla, que han substituït Bacca i Morlanes respectivament.

Al minut 63, el VAR ha anul·lat el gol de Quintillà, que podia haver sigut el primer del Villarreal. La jugada ha quedat invalidada per un ajustat fora de joc d'Ontiveros, que havia assitit el lateral català en posició antirreglamentària. Segons les imatges, el de Marbella no estava en posició correcta per només mitja bota. Deu minuts més tard, Samu Chukweze substituïa Ontiveros. El tècnic groguet esgotava així els canvis que finalment han resultat decisius perquè a set minuts del final, Fer Niño, assistit per Trigueros, ha desfet la igualada. Només dos minuts després, Cazorla ha marcat el segon gol groguet després de l'assistència de Samu Chukweze. 

Els tres homes que havien entrat de refresc han sigut crucials per a resoldre la eliminatòria a favor del Villarreal, que ja està en quarts de final de la Copa del Rei i divendres coneixerà el seu pròxim rival.

També et pot interessar

stats