El Villarreal necessita la pròrroga per a eliminar l’Oriola

Els groguets han guanyat 1-2 els escorpins. Gerard Moreno ha marcat els dos gols dels visitants.

Els groguets han guanyat 1-2 els escorpins
Els groguets han guanyat 1-2 els escorpins / EFE

El Villarreal ha guanyat 1-2 l’Oriola a Los Arcos en un partit que no ha pogut rematar fins a la segona part de la pròrroga. Els de Javi Calleja han marcat el 0-1 en la segona part, però a vuit minuts del final ha arribat l’empat dels escorpins.

A la pròrroga, Pitu ha pogut, fins i tot, posar l’Oriola per davant en el marcador. Passa l’equip de Calleja l’eliminatòria, però no amb la facilitat que es preveia quan un equip de Primera juga amb un de Segona B.

Aitor ha desbarat moltes ocasions de gol del Villarreal

El Villareal ha tingut moltes oportunitats en la primera part, però no ha sabut aprofitar-les. També ha sigut providencial la intervenció del porter Aitor. Una de les més clares és la que ha tingut Cazorla al minut 41. Ha rematat dins l’àrea i l’ha rebutjat el guardameta local. Santi Cazorla, Carlos Bacca i Ontiveros han tingut el gol a les botes.

Pel que fa al control del partit, el Villarreal ha tingut la possessió de la pilota, però també és cert que l’Oriola no ha els ha deixat jugar amb comoditat durant molts moments del partit, especialment a les zones perilloses, que podien facilitar l’ocasió de gol.

En el segon temps, Javi Calleja ha tret al camp Gerard Moreno en substitució de Manu Trigueros. Poc després Bacca ha estat a punt de marcar en un baló que miraculosament ha tret amb la mà Aitor.

El gol groguet ha arribat al minut 72. El seu autor ha sigut precisament l’home que havia entrat en la segona part: Gerard Moreno. Hàbilment ha controlat una pilota amb el pit i, després de desfer-se de l’oposició d’Aitor, ha marcat a porta buida.

L’Oriola ha empatat quan els groguets havien obert la llanda

El Villarreal havia aconseguit obrir la llanda i semblava que podia ampliar la diferència, però al minut 82 els escorpins han empatat amb un tir de Brian des de la frontal de l’àrea. Los Arcos eren una festa. Un minut després Bacca ha marcat, però en fora de joc. I al 87, Javi Calleja, possiblement pensant ja en la pròrroga, ha decidit jugar-se-la amb Iborra en substitució de Samu Chukwueze.

Contra pronòstic, ha hagut de jugar-se la pròrroga i l’Oriola ha pogut marcar. L’ocasió l’ha tingut Pitu. Javi Calleja ha tornat a moure la banqueta i ha tret al camp Quintillà per Manu Morlanes. El Villarreal, finalment, ha marcat l’1-2 en la segona part de la pròrroga. L’autor del gol ha sigut, de nou, Gerard Moreno.