Villarreal-Maccabi: duel pel lideratge

Els dos equips ocupen el primer lloc del grup I de l’Europa League després de dues victòries en els dos primers partits.

Alcácer, Samu i Yéremi celebren un del gols contra el Karabakh
Alcácer, Samu i Yéremi celebren un del gols contra el Karabakh / @UEFAcom_es

El Villarreal rep aquest dijous el Maccabi de Tel-Aviv amb l’objectiu d’aconseguir el tercer triomf en l’Europa League, després d’imposar-se al Sivasspor i al Karabakh, per a consolidar-se en el primer lloc del grup I. Els israelians també arriben amb sis punts a la cita de la tercera jornada de la segona competició continental a l’Estadi de la Ceràmica.

L'entrenador groguet, Unai Emery, ha dit que l’objectiu és acabar com a primers de grup i ha qualificat de clau aquest partit per tal d’aconseguir-ho: “guanyar i sumar 9 punts ens donarà més tranquil·litat per a jugar fora”. El tècnic preveu un partit difícil perquè el Maccabi arribarà motivat després de sumar sis punts en dues jornades. “Hem de fer un partit complet, ser forts i rigorosos per a poder guanyar-los”, ha advertit.

Després de jugar dilluns contra el Valladolid, s’esperen rotacions en l’onze que presentarà Emery. Així, podria donar entrada a futbolistes menys habituals com ara Álex Baena, Yéremi Pino, Take Kubo, Carlos Bacca o Jaume Costa. L’equip manté les baixes per lesió d'Alberto Moreno, Dani Parejo, Juan Foyth i Francis Coquelin.

Aquest serà el tercer duel entre els dos equips, ja que es van veure les cares en la fase de grups de l’Europa League de la temporada 2017-2018. El Villarreal no va ser capaç ni tan sols de fer un gol als israelians, que van guanyar 0-1 a la Ceràmica, mentre que el partit a Tel-Aviv va concloure amb empat a zero.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb Raül Pina, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls i Jorge López.

També et pot interessar

stats