El Villarreal, l'equip que més jugadors aporta a la convocatòria de la selecció

Pau Torres, Albiol, Cazorla i Gerard Moreno són convocats pel seleccionador Robert Moreno. També hi estarà Rodrigo, del València.

Gerard Moreno, Raül Albiol, Pau Torres i Santi Cazorla.
Gerard Moreno, Raül Albiol, Pau Torres i Santi Cazorla.

El seleccionador espanyol, Robert Moreno, ha fet pública la llista de convocats per als pròxims partits de classificació per a l'Eurocopa 2020, que es disputaran contra Noruega i Suècia la pròxima setmana.

Entre els jugadors habituals de les últimes convocatòries, Gayà no està en aquesta llista. La lesió que arrossega el jugador de Pedreguer ha sigut clau perquè el seleccionador no haja inclòs el valencianista en una convocatòria on tampoc està Dani Parejo. El capità valencianista, a qui havien convocat tres vegades seguides, no viatja amb la selecció en aquesta ocasió.

L'únic jugador blanc-i-negre que repeteix és l'hipanobrasiler Rodrigo, que acompanyarà Oyarzábal i Gerard Moreno en la davantera. Precisament la presència del davanter groguet és una de les novetats d'una llista que inclou 4 jugadors del Villareal, ja que, amb Gerard, Robert Moreno ha citat amb la selecció el jove central Pau Torres, que acaba de signar la renovació amb el Villarreal, a més dels ja habituals Raúl Albiol i Santi Cazorla.

Un total de quatre jugadors del Villarreal que converteixen el conjunt groguet en l'equip que més jugadors aporta per una doble convocatòria. Des de l'any 2011, quan Vicente del Bosque va convocar cinc jugadors groguets (Cazorla, Capdevila, Bruno, Marchena i Borja Valero) no hi havia tants futbolistes de l'equip de la Plana en la selecció espanyola.

Entre la resta de les novetats destaca l'absència de Jordi Alba i del davanter valencià Paco Alcàcer, a més del lesionat Marcos Asensio. 

També novetats en la sub-21

A les novetats en la llista de Robert Moreno s'ha d'afegir, en la convocatòria de la selecció sub-21, la presència del jugador de l'Elx Gonzalo Villar i el jove del planter del Llevant UE, cedit al Tondela, José Luis García, 'Pepelu'.

L'il·licità i el granota  amb el valencianista Ferran disputaran els partits que el combinat que dirigeix Luis De la Fuente jugarà contra Alemanya en un partit amistós el 10 d'octubre a Còrdova, i a Montenegro en un duel oficial classificatori per a l'Eurocopa 2020-2021 el dia 15 a l'estadi Gradski de Podgorica s'ha d'afegir en la selecció sub-21.

També et pot interessar

stats