El Villarreal juvenil es proclama campió de la Copa del Rei

L’equip groguet ha alçat la copa en imposar-se a l’Atlètic de Madrid (0-3) amb dos gols de Galdón i un de Fer Niño.

El Villarreal juvenil es proclama campió de la Copa del Rei
El Villarreal juvenil es proclama campió de la Copa del Rei

Era la primera vegada que el juvenil A del Villarreal es classificava per a la competició i l’equip groguet ha aconseguit alçar la Copa del Rei al municipal Antonio Peroles de Roquetas de Mar, a Almeria. Els de Miguel Ángel Tena han fet història en superar en la final un Atlètic de Madrid sòlid (0-3) que defenia el títol en un camp de gespa artificial.

Els juvenils han portat la primera Copa del Rei a les vitrines del Villarreal CF. És el primer equip del club que ho ha aconseguit. Un bon colofó a una llarga i excel·lent temporada en què han sigut campions de Lliga del seu grup i subcampions de la Copa de Campions, trofeu que perderen per penals contra el Saragossa.

Galdón, autor del primer gol del Villarreal

Al minut 13 del partit, Galdón avançava el Villarreal. Primera ocasió i premi. Magnífic centre d’Arana i gran rematada de cap de Jorge Galdón. Amb el marcador a favor, el conjunt groguet se sentia cómode al camp i portava la iniciativa davant d'un conjunt matalafer al qual han sabut frenar quan buscava la porteria de Filip Jorgensen. Al 44, l’àrbitre Ruiz Aguilera, xiulava un penal a favor del Villareal. Alfredo feia caure Fer Niño. El mateix Niño llançava la pena màxima que Saldaña detenia però el rebuig sí que l’aprofitava el davanter groguet per a fer el 0 a 2 abans d'anar-se'n als vestidors.

Domini absolut del Villareal en el segon temps

A la represa, el Villarreal continuava pressionant dalt. En els últims metres, Arana i Fer portaven el perill però els faltava precisió. I en el minut 79, Galdón feia doblet, anotava el tercer i amarrava el resultat. L’Atlètic de Madrid, que va eliminar el Llevant per a arribar a la final, no ha fet valer la seua condició de favorit i no ha vist la porteria, tot i que ha sigut l’equip que més gols ha anotat en la Lliga regular. El mèrit del Villarreal ha sigut bloquejar-los ofensivament en una vesprada nit ben calorosa.

Xiulit final i primer títol de la història per al Villarreal juvenil. Els de Tena han destronat l’Atlètic de Madrid i s’enduen l’edició 69 de la Copa del Rei cap a l’Estadi de la Ceràmica. El submarí juvenil ha fet història a Roquetas de Mar.

També et pot interessar

stats