El Villarreal ix del descens a Orriols en el temps afegit (0-2)

Ekambi i Samu han marcat els gols del Villarreal. Al Llevant, el VAR li ha anul·lat un gol en la primera part.

Gerad Moreno i Coke Andújar durant el partit al Ciutat de València.

El Villarreal ha eixit del descens al Ciutat del València amb dos gols en el temps afegit. Més de 20.000 espectadors han presenciat el duel autonòmic entre el Llevant i el Villarreal. 96 anys complia hui l’equip groguet.

D’entrada l’escenari es posava favorable al conjunt granota. Sense Vezo i amb Rochina en l’onze, els de Paco López xafaven àrea i firmaven les accions de perill. Bardhi al minut 7 i Coke al 18 feien treballar Asenjo. Els groguets, molt parats, sense eixir del seu camp. Al minut 28, moment polèmic del partit. Rochina marcava un golàs i el VAR, després de 4 llargs minuts de consulta, l’anul·lava per fora de joc anterior de Morales. La decisió arbitral ha enfadat la graderia i ha frenat el ritme de joc de l'equip local. Una volta més el VAR castiga els d'Orriols. La setmana passada ja es van veure perjudicats en un gol de Coke que no va pujar al marcador al camp del Leganés.

Dos gols del Villarreal en el temps afegit

En el segon temps, el Llevant seguia en un bon nivell competitiu. Rochina ha disposat de dos bones oportunitats (55’, 66’) i Morales també ha fet cridar hui a la graderia. El joc vertical dels locals no ha tingut premi. El baló i la possessió era seua però l’efectivitat l’ha posada el Villarreal i en el temps afegit, al 92, Ekambi firmava el primer amb l’ajuda de Rober Pier. I en el 95, Samu anotava el definitiu 0 a 2 amb un gran xut. La victòria trau del pou el Villarreal i posa en complicacions un Llevant que està a 5 punts del Celta, l'equip que marca la zona de descens.