El Villarreal, a huitens de la Copa en guanyar 0-3 el Girona

Victòria condundent de l'equip groguet amb gols de Funes Mori, Cazorla i Chukwueze

El jugador del Villareal, Santi Cazorla, celebra el gol amb el seu company Quintana
El jugador del Villareal, Santi Cazorla, celebra el gol amb el seu company Quintana

El Villareal s'ha classificat per a huitens de final de la Copa del Rei en guanyar de forma contundent, 0-3, el Girona a l'Estadi Montilivi, un partit marcat per la pluja i el fred, però amb un terreny de joc en perfectes condicions a pesar de la borrasca Gloria. 

L'equip groguet buscava un triomf després d'haver vist frenada diumenge en Lliga la seua ratxa de cinc victòries, en perdre contra l'Espanyol. Per això, a la convocatòria grogueta s’incloïen tots els jugadors del primer equip i fins a set novetats en relació amb l'últim partit. El Girona afrontava el duel de Copa amb la il·lusió de recuperar l'autoestima, ja que està a tan sols deu punts del descens. Ha aconseguit només 8 dels 36 possibles.

La primera part ha estat marcada pel domini total dels groguets contra un Girona dèbil, sense Stuani, el seu màxim anotador, i sense molts dels habituals, perquè la prioritat del tècnic, Josep Lluís Martí, és la Lliga. El Villareal ha sigut el que ha marcat el joc amb la seua intensitat fins a arribar a la primera ocasió de perill, a les botes de Bacca, al minut 25, que ha anat fora dels tres pals. Els dos equips se n’han anat al descans amb empat a zero. 

Els tres gols del submarí han arribat després del descans i en díhuit minuts. Al minut 54 gol de cap de Funes Mori i al 70 el de Santi Cazorla. Tan sols dos minuts després arribava el tercer amb una gran jugada individual de camerunés Samu Chukwueze.

També et pot interessar

stats