El Villarreal goleja 4-1 l’Alabés i trenca una estadística de derrotes

L’Alabés havia guanyat en les tres temporades anteriors, però els groguets s’han imposat amb dos gols d’Ekambi, un de Gerard Moreno i un altre d’Ontiveros.

Els companys saluden Ekambi després de marcar el primer gol

Toko Ekambi ha sigut el jugador del partit gràcies als dos gols que ha marcat a l’Alabés en un partit que, en la segona part, s’ha complicat moltíssim per als de Javier Calleja. El camerunés ha marcat el primer al minut 13 de la segona part i després n’ha marcat un altre als 20 minuts de la segona. El jugador ja va donar la victòria a l’equip la jornada passada en marcar a l’Espanyol. Aquesta victòria a l’Estadi de la Ceràmica trenca una trista estadística perquè els vitorians havien aconseguit guanyar en les tres últimes temporades. L’any passat per 1-2, amb Abelardo a la banqueta blanc-i-blava, una victòria que enviava els groguets als llocs més humils de la classificació.

El Villarreal mira cap a Europa

El Villarreal és un altre equip aquesta temporada i ara pot dormir tercer en la classificació a l’espera del que facen durant la jornada els nombrosos equips que se’l disputen. Per si de cas, els de Calleja miren cap a Europa i seran uns altres els qui hauran de reconquistar-ne la posició.

El partit, tot i el resultat, no ha sigut una bassa d’oli. En la primera part, els locals han dominat sense problemes. Només Duarte ha fet intervindre Asenjo amb un tir entre els tres pals. Però la segona part ha sigut una altra història. L’Alabés, anodí, lent i sense idees durant els primers 45 minuts, ha ressuscitat quan ha tornat al camp. Lucas ha aprofitat una errada defensiva d’Albiol i als 6 minuts de la represa ha marcat un gran gol de xilena. Un minut després, Mario, l’única novetat pel que fa a l’equip que va guanyar l’Espanyol la jornada passada, ha vist la targeta groga en evitar un contraatac de l’Alabés. I al minut 55, Lucas n’ha marcat el segon, però aquesta volta, en fora de joc. Al 82, Gerard Moreno també ha marcat en fora de joc.

Els de Calleja han patit durant deu minuts de la segona part

L’Alabés ha arraconat els groguets durant deu minuts, del 51 al 61. Duarte ha tingut dues grans oportunitats. Després, ha marcat Ekambi i la situació s’ha adreçat per als de Calleja. En els últims minuts, ha arribat el gol de Gerard Moreno en una gran jugada a la contra en què han intervingut Ekambi i Cazorla. El capità ha deixat perfecte el baló a Gerard en la frontal de l’àrea i aquest no l’ha perdonat. I per a posar la cirera al pastís, Ontiveros n’ha marcat el quart. El Villarreal, al contrari que l’any passat, marca i no es deixa sorprendre en els minuts finals. Això explica la bona temporada, que siga l’equip amb més gols en la Lliga, i la posició de privilegi que té en la classificació.