El Villarreal fitxa el lateral esquerre Pervis Estupiñán

Arriba per a substituir el lesionat Alberto Moreno.

El Villarreal CF ha fet oficial el fitxatge d'Estupiñán
El Villarreal CF ha fet oficial el fitxatge d'Estupiñán / Twitter: @VillarrealCF

El Villarreal CF ha fet oficial el fitxatge del lateral esquerre procedent del Watford, Pervis Estupiñán. El jugador arriba com a recanvi natural d’Alberto Moreno, amb una lesió greu en el genoll i que acaba de passar pel quiròfan.

Estupiñán, nascut a l'Equador fa 22 anys, arriba després d'haver jugat cedit la temporada anterior a l'Osasuna on va aconseguir que l'equip es classificara en dècima posició a tan sols 4 punts del Granada, últim classificat per a jugar l'Europa League.

L'equatorià va disputar la temporada passada 36 partits de Lliga, va marcar un gol en la victòria de l'Osasuna per 3 a 1 contra el València; i va disputar 3 partits de Copa del Rei, competició en la qual l'Osasuna va arribar fins a octaus de final on el va eliminar la Reial Societat per un resultat de 3 a 1.

Aquesta última campanya va ser la de la seua explosió dins del futbol professional. Així es va correspondre amb les distincions individuals que ha rebut com a millor lateral esquerre jove de la Lliga de 2020 segons la UEFA, jugador en l'onze revelació de 2020 de la Lliga segons la UEFA i jugador equatorià més destacat de l'any 2020.

El Villarreal jugarà el pròxim partit de Lliga aquest dissabte contra l'Eibar a l'Estadi de la Ceràmica, on s'espera que Estupiñán puga disputar els primers minuts de la temporada.

També et pot interessar

stats