El Villarreal deixa volar dos punts

L'Espanyol aconsegueix remuntar un 0-2 fins a empatar el partit

L'Espanyol remunta el Villarreal
L'Espanyol remunta el Villarreal / Efe

El Villarreal acaba de deixar escapar dos punts en el partit contra l’Espanyol a l’estadi de La Ceràmica. Les bones sensacions acompanyaven la tornada de Javi Calleja a l'equip groguet, que ha dominat el partit al llarg de la primera part amb gran intensitat dins de l'àrea contrària. A pesar d'això, les oportunitats no han arribat fins al minut 26, quan el submarí ha començat a veure de prop l’àrea dels pericos.

El primer gol ha arribat després que Gerard Moreno ha rematat amb el cap al travesser. Un rebuig interceptat per Iborra, que no ha perdonat. Ja en la segona part, una falta d’Hermoso a Ekambi en el minut 64 ha acabat en penal. Una sanció que Cazorla s’ha encarregat de transformar en gol. L’Espanyol ha aconseguit reaccionar fins a remuntar el partit. En el minut 75, una jugada embolicada ha acabat amb el gol de Bonera en pròpia porta, la tercera vegada que els passa als groguets aquesta temporada i, cinc minuts després, ha sigut Rosales qui, amb un gran gol, ha sentenciat el 2 a 2.

El Villarreal de la segona etapa de Calleja no ha donat sorpreses. Ha millorat la imatge respecte a l'últim partit a Mestalla, encara que continua amb problemes després del descans. El tècnic ha confessat que, si ja tenia ràbia, després d'aquest partit, en té més encara, mentre que Iborra, l'últim que ha arribat al submarí, s'ha adonat que "els costa molt marcar gol i posar-se per davant per tal que, amb poc, els facen mal".

L'equip està tres mesos sense conéixer la victòria en Lliga i haurà d'identificar les errades per a afrontar, amb més èxit, la pròxima final contra el Valladolid.