El Villarreal continua invicte a l’Estadi de la Ceràmica

Els groguets trauen un punt contra l’Athletic de Bilbao, que fa gust de poc.

El lleons assetgen l’actual Pichichi, Gerard Moreno
El lleons assetgen l’actual Pichichi, Gerard Moreno / La Liga Santander

El Villarreal eixia al camp amb el propòsit de continuar invicte a casa i entrar en zona europea. Per això el submarí xafava la gespa amb gana i, des del primer minut, mostrava la seua millor versió i es feia fort a l’àrea de l’Ahtletic de Bilbao. L’atac incessant culminava, en el minut 15, en la jugada més polèmica. Els groguets protestaven una mà de Yuri dins de l’àrea, que el col·legiat decidia no assenyalar.

Tot i les oportunitats de gol dels groguets, la defensa dels lleons aconseguia neutralitzar l’ofensiva local, sobretot la de l’actual Pichichi, Gerard Moreno. Poc després, Unai Simón començava a despuntar com el millor jugador visitant, defensant la porteria amb màxima destresa. El primer a posar-la a prova era Cazorla en el minut 15. 

Set minuts després de la represa, Cazorla aconseguia centrar magistralment a Gerard Moreno, que marcava gol, anul·lat per posició antireglamentària. Unai tornava a treballar en altres tres accions, la més perillosa després que Chukweze centrara a Cazorla en el minut 63. 

Les últimes oportunitats arribaven per part d’Ontiveros en el minut 87 i de Cazorla en el temps afegit, tot i que Unai tornava, heroicament, a frustrar-les. Resultat final era d’empat a zero. El Villarreal trenca així la seua estadística de 20 partits marcant a l’Estadi de la Ceràmica. Això sí, encara es mostra com el rival més complicat per a traure-li tres punts del seu camp. Cap dels dos equips canvia la seua posició a la taula, tot i que deixen escapar el tren cap a les places europees. 

També et pot interessar

stats