El Villarreal CF referma la seua personalitat davant el Madrid (2-2)

Exhibició ofensiva de l’equip de García Plaza, amb dos gols de Cazorla

Cazorla celebra el seu segon gol, marcat de cap, a centrada de Fornals
Cazorla celebra el seu segon gol, marcat de cap, a centrada de Fornals / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Yolanda Damià
Gustavo Clemente
04 de gener 2019 - 00:29

Ha començat el Villarreal CF amb molta intensitat i verticalitat el partit. En el minut 2 Courtois desfà la primera oportunitat grogueta amb els peus. Però només un minut després, Santi Cazorla, amb la dreta des del cantó esquerre de l’àrea, envia el baló al fons de la xarxa per a avançar en el marcador el conjunt local després d’una bona assistència de Samuel Chukwueze.

Tot i això, només tres minuts després, tot sol en el mig de l’àrea xicoteta, Benzema remata de cap una assistència de Lucas Vázquez que suposa el gol de l’empat del conjunt blanc.

El Villarreal oferia verticalitat en el joc, però les errades defensives eren aprofitades pel Reial Madrid, que en el minut 20, després d’una treta de falta, Varanne remata de cap per a remuntar en el marcador.

Chukwueze va fer una gran acció en l’última jugada de la primera part, en la qual va ballar a Casemiro, Kross i Ramos, que li va pegar un puntelló, reclamat com a possible penal per part de l’afició grogueta.

En la represa, el Reial Madrid es dedicava a especular amb el marcador a favor. Pablo Fornals i Santi Cazorla continuaven sent la gran amenaça grogueta, però Luis García volia encara més poder ofensiu, i Ekambi va entrar al terreny de joc en substitució de Cáseres. Bacca va eixir en el lloc de Gerard Moreno a la recerca de frescor i experiència.

Els canvis van donar els seus fruits i, efectivament, la societat formada per Fornals i Cazorla va propiciar el gol de l’empat. Centrada mil·limètrica del castellonenc, que remata l’asturià de cap per davall de les cames de Courtois.

Un empat que suposa el premi just per a una autèntica exhibició ofensiva del conjunt entrenat per Luis García Plaza en el partit inaugural de 2019. L’equip s’ha retrobat amb si mateix. Sens dubte, el millor punt de partida possible.

També et pot interessar

stats