El Villarreal CF disputarà la final de la Copa de Campions

El juvenil del conjunt groguet ha guanyat amb comoditat els dos partits i disputarà la final dissabte a les 12:00 contra el Saragossa.

El groguet celebra un gol
El groguet celebra un gol / RFEF

El planter del Villarreal CF ha aconseguit un nou èxit després que el conjunt juvenil s'haja classificat per a disputar la final de la Copa de Campions que té lloc a Vigo. El conjunt groguet ha sigut molt expeditiu i ha disputat un torneig amb molta comoditat i ha anotat 6 gols en dos partits.

En quarts de final, l'equip de Miguel Ángel Tena es va imposar per 3 gols a 1 al Numància i en les semifinals el marcador de 3 gols a 0 ha reflectit la superioritat contra el Sevilla.

El quadre de golejadors el conjunt groguet l'encapçala Galdón, amb els dos gols que va marcar a l'equip Sòria. Gonzaga va ser l'autor del tercer gol contra el Numància i Fer Niño, Baena i Arana els anotadors en l'enfrontament contra el Sevilla.

Dissabte a les 12 del migdia a l'estadi de Balaídos, el Villarreal disputarà la final de la competició contra el Saragossa, que ha eliminat en aquesta fase final l'Atlètic de Madrid per un gol a 0 i el Celta, conjunt amfitrió, per dos gols a 0.

També et pot interessar

stats