El Villarreal busca a Turquia classificar-se per als setzens de l'Europa League

Un empat contra el Sivasspor donaria la classificació als groguets.

VÍDEO | El Villarreal busca a Turquia classificar-se per als setzens de l'Europa League

El Villarreal ha arribat a Turquia aquest dimecres i s'ha entrenat a l'escenari del partit. Contra el Sivasspor els groguets busquen classificar-se per als setzens de final de l'Europa League.

La necessitat del conjunt turc, que fins i tot podria quedar eliminat aquest dijous, motiva més encara Unai Emery, que no vol sorpreses. Per això l'entrenador basc vol que el Villarreal siga dominador del partit durant els 90 minuts i no done tantes concessions com en l'anada, un partit en què s'imposaren per 5-3.

A més, el Villarreal vol retrobar-se amb la victòria, perquè a pesar d'estar 12 partits invicte, ha empatat els últims tres.

El Sivasspor afronta el partit amb nombroses baixes a causa de la Covid-19, un fet que Emery ha destacat per la incertesa de no saber quins jugadors estaran disponibles per a jugar contra els groguets.

Per part del Villarreal no estaran Albiol, per descans, ni els lesionats Paco Alcácer, Moi Gómez i Carlos Bacca. Moltes baixes dalt, que poden obrir la porta de la titularitat a Fer Niño.