El Villarreal B recupera el lideratge i el València-Mestalla guanya tres mesos després

Ontinyent i Castelló no ixen del descens.

Mario celebra el gol del triomf del filial groguet
Mario celebra el gol del triomf del filial groguet / Villarreal CF

El Villarreal B recupera el primer lloc del Grup III de la Segona B, en aprofitar la relliscada del Lleida. Tots dos equips es voran les cares dissabte en un duel entre el primer i el segon. La victòria grogueta per la mínima (1-0) davant el Badalona, amb gol de Mario, referma la solidesa i la fiabilitat del bloc.

Seguint a la part alta de la classificació, l’Hèrcules va eixir derrotat de Son Malferit per 2-0 contra l’Atlètic Balears. A la segona part tant Emanà, amb un xut al travesser, com Carlos Martínez ho intentaren sense molta sort. La conseqüència negativa, a banda de perdre els tres punts, és la caiguda d’un lloc a la taula. Els balears superen els herculans, que ara són quarts i tanquen la zona de play off d’ascens.

Les sensacions de finals de l’any passat de l’Alcoià són semblants a les de l’actual. Els de Vicente Mir empataren a zero al camp del Conquense, mostrant així les carències de l’equip als metres finals. La millor ocasió alcoianista fou per a Tomàs Ruso, que estavellà un remat al travesser.

Quant al València-Mestalla, superà amb claredat l’Espanyol B per 1-3. Tot i que els catalans s’avançaven només iniciar-se el partit, els deixebles de Miguel Grau li pegaren la volta al duel amb una reacció contundent. Fran Navarro, per partida doble, i Pascu foren els autors dels gols. Tres mesos després, el filial valencianista es retroba amb el triomf. Ara ocupa plaça de play off de permanència.

Per la seua banda, l’Atlètic Llevant s’emportà un valuós punt a l’estadi de l’Ebre. Al descans, els granotes estaven perdent per 1-0. Després del temps d’esplai, Joel posà el definitiu 1-1. D’esta forma, es queden a la zona mitjana de la classificació.

Als llocs de descens es troben Ontinyent i Castelló. Els primers gaudiren d’un penal contra el Lleida i el malbarataren. El partit finalitzà sense gols. Pel que fa als blanc-i-negres, empataren al Mini Estadi del Barça B (1-1).