El Villarreal B perd el lideratge al grup tercer de la Segona B

L’Hèrcules guanya el segon partit de la temporada, en imposar-se a l’Ebre. Les dues victòries han sigut en el Rico Pérez.

Villarreal CF
Villarreal CF

La jornada número 9 del grup tercer de la Segona Divisió B ha conclòs amb resultats irregulars per als equips valencians. Victòria d’autoritat de l’Atlètic Llevant contra la Unió Esportiva Cornellà a la ciutat esportiva de Bunyol. Els granotes han guanyat per 3 a 1. Joan Monterde ha sigut l’autor dels primers dos gols i Arturo Molina ha signat el tercer.

Pitjor sort ha tingut el Villarreal B, que ha perdut oxigen en les últimes jornades. L’equip que entrena Miguel Álvarez ha perdut contra el Lleida, actual líder, per 1 a 3. Amb este resultat abandona el lideratge i baixa fins a la cinquena posició.

I a la novena plaça està La Nucia que s’emporta una altra derrota fora de casa. El conjunt de la Marina Baixa ha perdut per 2 a 1 al camp del Nàstic de Tarragona. Un altre equip que no ha pogut aconseguir la victòria ha sigut el València Mestalla. El partit contra l’Ejea ha començat amb dos gols dels aragonesos en els primers quinze minuts que han sentenciat el partit.

El Castelló continua invicte en la Lliga

El Castelló ha sumat tres punts més gràcies a la victòria contra el Prat. L’equip castellonenc ha guanyat per 0 a 1 i se situa a la quarta posició de la taula. Per altra banda, l’Oriola ha empatat 1-1 contra l’Andorra al camp Enrique Miralles. Malgrat aquest resultat el conjunt del Baix Segura es manté a la part baixa de la classificació.

L’Hèrcules ha tancat la jornada amb una contundent victòria per 3-0 contra l’Ebre al Rico Pérez. Els autors dels gols han sigut Carlos Martínez, que ha fet doblet, i Borja Martínez. És la segona victòria dels alacantins, que comencen a reaccionar gràcies al rendiment que estan demostrant al seu estadi en les últimes actuacions. Fa dues jornades, també al seu camp, foren capaços de golejar 4 a 1 el Barcelona B.  

També et pot interessar

stats