El Villarreal B i l'Oriola sumen fora de casa les primeres victòries de la temporada

Els groguets han remuntat amb deu contra La Nucia i els oriolans se situen en promoció d'ascens.

L'Oriola ha aconseguit la seua primera victòria de la temporada a El Regit contra l'Atzeneta (0-1) / @Orihuela_CF

El Villarreal B, amb una remuntada èpica en els minuts finals al Camilo Cano, i l'Oriola, en promoció d'ascens amb només un gol a favor, han sumat en aquesta jornada les seues primeres victòries en Segona B. En el costat contrari se situen l'Atzeneta, la Nucia i els filials del València i el Llevant, que encara no saben què és guanyar en aquesta lliga. L'Alcoià no ha jugat aquesta setmana per positius en Covid-19.

El Villarreal B capgira el partit al Camilo Cano

Quan faltaven cinc minuts per a la fi del partit, quan tot feia pensar que la Nucia anava a sumar la primera victòria de la temporada, el segon equip del Villarreal ha remuntat a l'Estadi Olímpic Camilo Cano, i ho ha fet amb deu jugadors per l'expulsió d'Ahn June Hyuk en el minut 84.

Neftali ha avançat els locals en el minut 17 i Dani Tasende i Agüero han capgirat la situació per als groguets. El Villarreal B suma la primera victòria de la temporada mentre que la Nucia és cuer amb només un punt en tres partits.

L'Oriola, en promoció d'ascens, venç l'Atzeneta

Un gol de penal i no encaixar-ne cap en tres partits han valgut a l'Oriola per a situar-se en zona de promoció d'ascens en el grup III de Segona Divisió B. Després de dos empats sense gols davant la Nucia a l'Estadi Olímpic Camilo Cano i contra l'Alcoià a Los Arcos, l'equip que entrena Gerard Albadalejo ha aconseguit la seua primera victòria de la temporada a El Regit contra l'Atzeneta (0-1).

Toché ha sigut l'autor de l'únic gol del partit per a un Oriola que l'any passat va acabar cuer del grup, però que la suspensió de la competició per la pandèmia va evitar el descens. L'equip de David Albelda, que s'ha queixat dels últims arbitratges, ha jugat amb deu jugadors des del minut 15 de partit.

Empat a zero entre el Mestalla i l’Hèrcules

El València Mestalla i l’Hèrcules s'han repartit els punts en un derbi autonòmic que han pogut seguir per la televisió d'À Punt. Els dos equips continuen invictes en la competició i se situen en la zona mitjana de la classificació.

Els blanc-i-negres, entrenats per Óscar Fernández, han acabat amb un jugador menys per l'expulsió de Sibille en el minut 51. Els alacantins han tractat de guanyar el seu segon partit però els de l'Antonio Puchades han defensat el seu camp i cap equip ha pogut passar de l'empat.

El Llevant B trau un punt a Eivissa

El filial granota ha aconseguit un empat en el seu desplaçament a les Pitiüses, on s'ha enfrontat a la Penya Esportiva Santa Eulàlia. Els jugadors granota continuen sense véncer i sumen el segon punt de la temporada. Els eivissencs, que han acabat amb deu, continuen en posicions de promoció d'ascens.

Ajornat el partit de l'Alcoià

L'altre equip valencià, l'Alcoià, que havia de jugar en aquesta jornada contra un equip balear no ho ha pogut fer per positius de Covid-19. La RFEF ha acordat ajornar el partit, però encara no ha determinat quan es jugarà el partit contra l'Eivissa a El Collao.