Villarreal B i Hèrcules, a un pas del play-off

Villarreal B i Hèrcules, a un pas del play-off
Villarreal B i Hèrcules, a un pas del play-off

Cara i creu per als equips valencians del grup tercer de la Segona B. Per una banda, l’Hèrcules d’Alacant i el Villarreal B consoliden les places de play-off d’ascens i, per altra, l’Alcoià i Castelló es compliquen la vida en la zona baixa. Al perill del descens d’aquests dos, cal afegir el València-Mestalla, que torna als llocs delicats de la taula en perdre per 3-2 al camp del líder, l’Atlètic Balears.

L’Hèrcules és segon, amb 61 punts i a 7 del lideratge després de véncer per 0-1 al difícil camp del Peralada, filial del Girona, amb gol d’Álvaro. Tercer és el Villarreal B, que empatà a 0 al camp de Cornellà, rival al qual deixa ara 4 punts per darrere en la lluita per la promoció.

L’Atlètic Llevant ha descansat perquè aquest cap de setmana li tocava jugar contra el desaparegut Ontinyent. 

Pel que fa a la zona baixa, l’Alcoià no alça el cap i veu cada vegada més prop la Tercera Divisió. Quan falten tres jornades per a acabar la competició, ocupa la darrera posició a la taula amb 36 punts. Els tres pròxims rivals són companys de viatge en la lluita per a no abaixar: Peralada, Sabadell i Conquense. Aquest diumenge ha perdut al camp de l’Ejea dels Caballeros per 2-1.

El Castelló està en lloc de descens en perdre per 2-1 a Sabadell. Els arlequinats desnivellaven el marcador en el descompte quan ja s’assaboria l’empat. El València-Mestalla no es pot relaxar. Amb 40 punts no està -ni molt menys- salvat i haurà de competir fins a l’última jornada. Aquest diumenge ha tingut contra les cordes el líder, el Balears, però finalment han perdut per 3-2 en un trepidant partit d’anades i tornades.

També et pot interessar

stats