El Villarreal B guanya amb tres jugadors menys a Castàlia

Victòria també per a l'Hèrcules al camp del Cornellà, que trau l'equip alacantí dels llocs de descens.

Derbi vibrant el que han viscut en directe els 14.000 espectadors del Castàlia.
Derbi vibrant el que han viscut en directe els 14.000 espectadors del Castàlia.

Derbi vibrant el que han viscut en directe els 14.000 espectadors del Castàlia. El quart contra el quint. Castelló contra Villarreal B. El filial groguet s'ha endut la victòria amb 3 jugadors menys, un d'ells el porter Fuoli, que ha obligat a col·locar com a guardameta un jugador del camp al final del partit. Han marcat Simón Moreno i Álex Millán, mentre que per al Castelló ho fa fet Muguruza, de penal. El Villarreal B se situa segon en la classificació.

La Nucia ha aconseguit superar l'Ejea al final d'un partit molt igualat amb un gol de Morgado des de fora de l'àrea que ha desunflat el rival. Després, Titi ha rematat el 2 a 0.

El Mestalla ha començat fort el partit contra el Prat a l'estadi Antonio Puchades, però ha acabat perdent 1 a 2, i es manté en llocs de descens. La encertada cabotada de Sergio Moreno no ha sigut suficient per a remuntar les dos dianes dels visitants.

L'Oriola ha caigut 2 a 0 contra l'Ebre a Saragossa en un encontre igualat, però amb poques ocasions de gol. Els de la Vega Baixa perden una oportunitat i se situen segons per la cua en la classificació.

També et pot interessar

stats