El Villarreal B empata amb l'Alcoià i l'Hèrcules perd al Rico Pérez

En Segona B el líder, el Villarreal B, ha empatat a 2 amb l'Alcoià a El Collao. Hèrcules, València Mestalla, Castelló i Ontinyent han perdut.

L'Hèrcules ha perdut per 2-3 amb el CD Ebro a l'estadi Rico Pérez
L'Hèrcules ha perdut per 2-3 amb el CD Ebro a l'estadi Rico Pérez / @cfhercules

L'Hèrcules ha tornat a caure una volta més al Rico Pérez. No és la primera vegada que perd punts al seu camp. I els ha perdut en moments vitals per a la classificació. En aquesta jornada podria haver passat del cinqué lloc al quart, el que dona plaça per a jugar els play-offs d'ascens. La derrota de la Unió Esportiva Lleida amb el Terol li ho permetia, però els alacantins no han sabut o no han pogut aprofitar-ho. Així, queden empatats a punts amb els catalans, però un lloc per davall. El partit ha sigut de poder a poder, però l'Hèrcules només ha aparegut en la segona part i ja era tard. Un gol de Tiago en el minut 15 de la primera ha complicat la vida als locals. Després n'han arribat dos més per al CD Ebre. Per part de l'Hèrcules, un gol de Fran en el minut 53 i un altre de penal de Carlos Martínez en el minut 89 no han pogut evitar la derrota per 2 a 3.

L'Alcoià frena el Villareal B a El Collao

En l'Alcoià-Villarreal B, partit que ha donat en directe la televisió d'À Punt Mèdia, un gol d'Edin ha posat l'empat a 2 a El Collao quan el Villarreal B ja somiava emportar-se'n els tres punts. L'Alcoià, fidel a la seua tradició de lluita i moral, li ho ha impedit a les acaballes del partit. Els groguets continuen líders, amb 43 punts, i els alcoians s'escapen dels llocs de descens en sumar un punt vital que els col·loca amb 26 en la classificació, a 3 punts dels llocs de descens.

En el derbi valencià, un gol de penal de Pepelu en el minut 90 ha donat la victòria al Llevant a l'Antoni Puchades. El València-Mestalla continua cuer una setmana més. Aquesta volta els granotes, que es troben en una zona plàcida de la taula, han respirat a les acaballes del partit, quan tot semblava que anava a resoldre's amb un empat. No ha sigut així i el Mestalla no ix del pou del descens.

El CE Castelló i l'Ontinyent perden contra l'Espanyol B i l'Ejea

Tampoc li van bé les coses al Castelló, que és penúltim. Ha perdut per 1 a 2 a Castàlia contra l'Espanyol B, i ja són massa els punts que s'escapen en casa. Les rares sorpreses que, de tant en tant, dona l'equip, jugant bons partits amb alguns grans, no tenen continuïtat. Finalment, l'Ejea s'ha imposat per 2 a 1 a l'Ontinyent, un club que, de moment, ha aconseguit no perdre la categoria per problemes econòmics, però que continua en una complicada situació en la taula, en zona de descens. L'equip de Vicente Parras s'ha avançat, però els aragonesos han pegat la volta al marcador amb dos dianes de Mainz.