El Villarreal ajorna la seua salvació

El Reial Madrid, una pedra en el camí de la permanència

El Villarreal continua fent equilibris per a aconseguir la permanència

L’any 2012, el Villarreal tenia dues jornades per a traure un punt i salvar-se. No ho van aconseguir i baixaren a segona. Una desfeta que els groguets no volen ni imaginar que es puga repetir, tot i que el Reial Madrid els ha mostrat per on comença el camí.  Des del primer segon, els locals han eixit amb molta energia per a protegir el seu castell. Eixa pressió s’ha traduït en un gol al primer minut. L’assetjament de Brahim a Cazorla li ha fet perdre la pilota. Mariano l’ha arreplegada i, a soles davant d'Andrés, no ha perdonat.

El Reial Madrid ha obligat el Villarreal a despertar ben prompte. Els groguets no podien deixar volar l’oportunitat d’aconseguir la permanència i, després d’haver envaït l’àrea dels locals incessantment, Gerard Moreno ha aprofitat una pèrdua de baló de Casemiro per a guanyar el baló i trobar el forat en la defensa per al gol de l’empat al minut onze de partit.

Un gol que no ha reduït la pressió del Madrid; l’ariet blanc format per Mariano i Carvajal no deixava respirar la defensa grogueta. Al minut 27, Fornals ha tractat de repetir la gesta de la temporada passada i posar per davant el Villarreal, però en aquesta ocasió, no ha tingut la mateixa sort. Samu ha pres el relleu per a fer treballar Courtois, tot i que la resposta del Madrid ha sigut més contundent. Al minut 40, una caòtica àrea grogueta ha deixat als peus de Jesús Vallejo un baló que Andrés no ha pogut parar.

La segona part ha arrancat amb un 2 a 1 que ha durat poc. Mariano ha repetit amb un tercer gol per als merengues al minut 48. Fins al final del partit, una infinitat d'oportunitats per als dos equips que només Jaume Costa ha sabut aprofitar per a deixar el 3 a 2 final. Un resultat que encara dona opcions al Reial Madrid d'ocupar la segona plaça, mentre que el Villarreal haurà d’esperar a la pròxima jornada per a saber si pot evitar el descens a Segona Divisió.