El Villarreal ajorna l'estada a Algorfa per un nou positiu per Covid-19

Es tracta del segon cas en a penes una setmana i obliga l'equip a tornar als entrenaments individualitzats.

El Villarreal ajorna l'estada a Algorfa per un nou positiu per Covid-19
El Villarreal ajorna l'estada a Algorfa per un nou positiu per Covid-19

El Villarreal CF ha oficialitzat la presència d'un altre positiu en el primer equip groguet, una conjuntura que obliga el conjunt d'Emery a ajornar l'estada de pretemporada prevista des d'aquest dimecres a Algorfa.

Divendres el conjunt vila-realenc va comunicar que un membre de l'entorn de la primera plantilla havia donat positiu en les proves de PCR i serològiques a què l'equip va ser sotmés abans de l'inici de pretemporada, amb la qual cosa, amb aquest nou infectat anunciat hui ja serien dos persones les afectades per la Covid-19. Aleshores, l'equip ha oficialitzat que tornarà a treballar de forma individual segons indica el protocol de la Lliga.

Amb aquesta decisió Emery no podrà treballar amb la plantilla completa ni amb grups fins que es repetisquen les proves de la Covid-19 i torna a la fase 0 de preparació, un fet que crea confusió, ja que no s'ha parlat de la identitat dels positius, tot i que aquesta decisió indicaria que els positius serien jugadors o tècnics de la primera plantilla grogueta.

En el comunicat de l'entitat, s'anuncia que l'estada que l'equip tenia previst iniciar aquesta vesprada en l'hotel La Finca queda ajornada, en principi, fins al pròxim dissabte, dia en què el Villarreal tenia programat disputar el primer partit de pretemporada contra el Cartagena. Aquet partit es disputarà, segons ha publicat el Villarreal, diumenge en les instal·lacions del Pinatar Arena de Múrcia a les 20:00 h; encara que tot dependrà dels resultats de les noves proves de la Covid-19 que els membres de la primera plantilla hauran de passar abans de dissabte.

També et pot interessar

stats