El Villarreal acaba l'any amb una victòria contra el Getafe (1-0)

S'imposa a l'equip revelació de la temporada que sumava set jornades sense perdre.

El Villarreal acaba l\'any amb una victòria contra el Getafe (1-0)
El Villarreal acaba l'any amb una victòria contra el Getafe (1-0)

El Villarreal acomiada l'any amb una victòria a l'Estadi de la Ceràmica on s'ha imposat al Getafe per un a zero.

En els primers minuts els dos equips es dedicaven a planificar l'estratègia, tantejant el rival i repartint-se la possessió del baló. Fins que els de Calleja han decidit llançar-se a l'atac per a buscar la recompensa del gol. Les accions més perilloses han arribat des de la banda esquerra, on un Quintillà molt actiu, intentava servir balons en condicions als companys. 

En el minut 20 una centrada del lateral de Lleida trobava el remat de cap de Trigueros, que eixia alt de poc. Quatre minuts després, era Moi Gómez, després d'una paret, l'encarregat de centrar perquè Gerard Moreno estavellara el baló contra el travesser.

El conjunt groguet era el que posava les ocasions i el domini del joc, mentre que el Getafe esperava darrere intentant disposar d'algun contraatac que li permetera sorprendre Asenjo. Una jugada de Cucarella que acabava rematant Mata es convertia pràcticament en l’única ocasió clara de l'equip de Bordalás en tota la primer part. Al descans s'arribava amb l'empat a zero inicial.

Els groguets sentenciaven en la segona part

La segona part no podia haver començat millor per al Villarreal. Als sis minuts de la represa, un atac conduït esplèndidament per Anguissa acabava amb un rebuig del porter visitant que aprofitava Moi Gómez per a marcar l'un a zero.

En el minut 60 les coses es posaven molt favorables per als locals en quedar-se el rival amb deu, per l'expulsió de l'uruguaià Olivera, en veure la segona groga per una entrada brutal a Iborra. Calleja posava en el partit Cazorla, que tornava a jugar després de tres partits de lliga lesionat. El Villarreal no es rendia i continuava intentant sentenciar. Samu Chukwueze, en una demostració de coratge i força arribava fins a l'àrea del Getafe, encara que en l'últim moment deixava que Cucarella evitara el segon. La incorporació de Toko Ekambi derivava en la creació de més perill a la davantera. El camerunés disposava primer d'una doble ocasió que malbaratava el porter David Soria i després rebia a l'àrea, es girava i xutava fora. En aquests minuts, el joc era més travat i fins a la fi del partit ja no s'alterà el marcador. 

També et pot interessar

stats