Vila-real viu una altra nit de festa

Tota la ciutat va eixir al carrer a festejar la classificació del submarí per a semifinals de la Champions League

Ambient de la celebració nocturna dels aficionats del Villarreal

La ciutat de Vila-real va ser ahir tota una festa. La classificació del submarí per a les semifinals de la Champions League per segona vegada en la seua història i deixar pel camí el Bayern de Munic va ser un gran motiu per a eixir als carrers de la ciutat de la Plana Baixa a celebrar-ho.

Tot i que durant 87 minuts els aficionats groguets van contindre la respiració, el gol de Chukwueze va donar alé als aficionats que, a partir del xiulit final, van tornar a explotar d'alegria tal com ho van fer després de la classificació contra la Juventus.

La festa ha durat fins a altes hores de la matinada pels carrers de la ciutat. De fet, a les 00:00 hores, més d'una hora després de l'acabament del partit, encara es podien veure centenars d'aficionats a les places de Vila-real cantant i animant l'equip pels èxits aconseguits aquest any, i pels que arribaran.

També a Munic, on van tindre lloc els fets, els aficionats que s'hi havien desplaçat van estar una bona estona després de finalitzar el partit cantant i ballant pels corredors de l'Allianz Arena, i també es va poder veure la cervesa volant per damunt dels caps d'uns i altres.

Ara, aquest dimecres, els primers aficionats ja han començat a arribar a Espanya i els jugadors també ho faran al llarg del matí per a tornar a una realitat que els porta a seguir somiant amb una final que seria més que històrica.

També et pot interessar

stats