El Vila-real, a huitens en un partit on l'ha salvat el reglament (2-3)

Els de Marcelino s'han imposat al camp del Rennes i acaben la fase de grups com a primer

Els jugadors celebren el gol de Parejo / Vila-real CF

Comencem pel final. Minut 101. Le Fee llança una falta que colpeja el travesser. El baló li torna al mateix jugador que obri a banda. La jugada acaba amb el gol de l'empat a tres. L'àrbitre, ajudat pel VAR, anul·la el gol en aplicar el reglament. Un jugador no pot tocar dues vegades el baló en llançar una falta.

Ha sigut el punt final a un partit que ha començat amb els groguets per davant després que Gerard Moreno transformara un penal. L'empat ha arribat en la jugada següent Assignon ha aprofitat la passivitat de la defensa per a empatar.

En la represa la decoració no ha canviat. Al gol d'Ilias Ahkomach ha respost Ludovic Blas des de fora de l'àrea. La sentència l'ha protagonitzada Parejo. Paret amb Baena i un gol que aclareix el futur del submarí en l'Europa League. S'estalviarà una eliminatòria i va directament als octaus que es disputaran el mes de març.

El final ja el saben, però abans Gabbia ha donat l'esglai en colpejar amb el cap el genoll del seu company Albiol. L'italià s'ha desplomat, però afortunadament ha abandonat el camp conscient.

També et pot interessar

stats