Vila-real vibra amb la rua de celebració del títol

Milers de persones han eixit als carrers de la ciutat per celebrar amb els jugadors la final de l'Europa League que han guanyat

El Vila-real celebra la rua

Vila-real està de celebració. Milers de persones han eixit al carrer per celebrar amb els jugadors del primer equip, el cos tècnic i els directius del Submarí el títol d'Europa League que han aconseguit aquest dimecres a Gdansk contra el Manchester United.

Des de les 19:00 hores, els jugadors han eixit des de l'estadi de la Ceràmica i han donat una volta pels principals carrers de la ciutat, on han estat envoltats de milers d'aficionats, que no han parat de cantar i d'animar l'equip en agraïment per aquesta gesta històrica.

La rua s'ha pogut veure a través de les càmeres d'À Punt Mèdia, en un dispositiu especial organitzat per seguir la celebració.

Durant vora dues hores els jugadors també han pogut sentir l'afecte de l'afició no sols des dels carrers, sinó també des dels balcons i des de pràcticament cada racó de la ciutat.

La rua ha acabat al voltant de les 21:00 hores també a l'estadi de la Ceràmica, on ha començat un acte institucional amb els patrocinadors i la premsa en agraïment pel suport a l'equip durant tota la temporada i, especialment, en la consecució d'aquest títol.

També et pot interessar

stats