El Vila-real viatja a Suïssa, on encara no ha aconseguit guanyar mai

Un empat i una derrota són els resultats en els dos partits que ha jugat contra el Zuric

El Vila-real viatja a Suïssa per enfrontar-se en Champions League al Young Boys
El Vila-real viatja a Suïssa per enfrontar-se en Champions League al Young Boys

El Vila-real viatja aquest dimarts a Suïssa per a jugar aquest dimecres el tercer partit de la fase de grups de la Champions League. Un partit que disputarà contra el Young Boys a la ciutat de Berna.

Un empat contra l'Atalanta en la primera jornada i una derrota contra el Manchester United és el balanç actual de l'equip groguet, que necessita la victòria per reenganxar-se a la possibilitat de classificar-se per a huitens de final. Seria així, la primera vegada que el submarí guanya en terres helvètiques. De fet, en les dues anteriors ocasions que ha visitat la terra de la xocolata i els rellotges, els groguets només han pogut rescatar un empat contra el Zuric en la temporada 16-17. Va ser en el cinqué partit de la fase de grups de l'Europa League amb gols de Bruno Soriano i Roberto Rodríguez.

L'altra vegada, tan sols dos anys abans, el submarí havia caigut per 3-2 en un partit en què el Vila-real va jugar amb molts suplents. Tomás Pina i Gerard Moreno, en la seua primera etapa en el club, van fer els gols dels groguets. Etoundi, Buff i Chikaoui els del conjunt suís.

Ara, els esforços estan centrats en aquest partit. La bona notícia per a l'equip d'Emery és que el tècnic basc pot comptar amb la gran majoria dels seus efectius, ja que només tindrà el dubte de Boulaye Dia, únic jugador amb problemes físics de la plantilla, que es recupera de les molèsties en el lligament lateral del genoll dret, de les quals es tracta en solitari.

També et pot interessar

stats