Vila-real i València s'enfrontaran a Atlètic de Madrid i Barcelona en el primer duel de Lliga

Els derbis autonòmics seran l'1 de setembre a Mestalla i el 24 de febrer a la Ceràmica

Derbis
Amb el sorteig també hem conegut quan seran els derbis autonòmics entre els dos conjunts

Este dimarts s'ha sortejat el calendari de lliga de la temporada que ve. Una campanya que començarà el cap de setmana del 16, 17 i 18 d'agost i que finalitzarà el cap de setmana del diumenge 1 de juny.

Durant la temporada també hi haurà quatre parades de seleccions: del 2 al 10 de setembre, del 7 al 15 d'octubre, de l'11 al 19 de novembre; i del 17 al 25 de març, a més de la de les vacances de Nadal.

Així, en el sorteig s'ha determinat quins seran els rivals dels dos equips valencians en la primera jornada de lliga. D'una banda, el Vila-real, s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid a l'estadi de la Ceràmica. Per la seua banda, el València CF, jugarà contra el FC Barcelona a Mestalla. En el sorteig també s'ha conegut que el Vila-real finalitzarà la lliga a casa contra el Sevilla i el València, a domicili contra el Betis.

Respecte dels clàssics, els duels entre Reial Madrid i FC Barcelona seran el 27 d'octubre al Santiago Bernabéu i l'11 de maig a Barcelona. Els derbis madrilenys es jugaran el 29 de setembre al Civitas Metropolitano i el 09 de febrer, la tornada al Santiago Bernabéu. Finalment, el gran derbi sevillà es jugarà, d'una banda, el 6 d'octubre a l'estadi Sánchez Pizjuán i el 30 de març al Benito Villamarín.

També et pot interessar

stats