Vila-real i València finalitzen l'any amb importants victòries

El Vila-real i el València finalitzen l'any amb victòria
El Vila-real i el València acaben l'any amb victòria

El València, després d'una gran primera part en la qual li va faltar finalitzar i una segona en la qual va patir, va superar l'Eibar en el tram final del partit guiat per la jove Olga San Nicolás, de 16 anys, que va eixir en el segon temps.

De fet, quan faltaven només sis minuts per al final, dues carreres que acabaren amb dos centres mesurats de la jove jugadora van permetre a Bea Beltrán marcar el primer i a Oriana Altuve sentenciar el partit per a un València que s'allunya pas a pas del descens.

Per la seua banda, el Vila-real també es va imposar al Reial Betis a casa amb un gol de Tere Morató en el minut 84, després de resistir amb una gran defensa en la primera part i dominar el seu rival en la segona. Una victòria que li dona esperances per a eixir de la zona de descens.

El partit va haver de començar una hora i mitja més tard del que estava previst per a permetre al camp de gespa artificial drenar després d'una forta pluja que va deixar totalment entollat el terreny de joc de la Ciutat Esportiva Luis del Sol.

També et pot interessar

stats