Ni el Vila-real ni el València alcen el vol

El València continua sense conéixer la victòria i sense marcar. Té quatre punts en el caseller i el Vila-real en suma cinc.

Tifo a l'estadi de la Ceràmica patrocinat per À Punt
Tifo a l'estadi de la Ceràmica patrocinat per À Punt

A Vila-real, a l’estadi de la Ceràmica la pilota es posava en joc a les 16:15 h, amb 30 graus de temperatura i una humitat relativa del 73%. Les grades es poblaven de banderins grocs, en un espectacular tifo patrocinat per À Punt amb l'objectiu de fer costat a l'esport valencià. També a la graderia, molts ventalls per a sufocar la calor, i al camp un Vila-real acovardit darrere i un València imprecís davant. Els dos equips tenien por de perdre i han acreditat les posicions que ocupen en la taula.

Gerard Moreno ho intentava per als groguets i també els valencianistes Gayà i Piccini han buscat la porteria d’Asenjo, però sense encert. Bacca ha jugat amb el factor sorpresa per a desfer l’empat i tampoc ha pogut.

A la mitja hora i amb el partit sense gols, l’àrbitre Jaime Latre parava el joc perquè els jugadors es refrescaren. L’aigua sembla que reactivava un poc els dos equips, sobretot un València amb més rapidesa a l’hora de tocar el baló. Piccini, Txérixev i Gameiro s’han llançat cap avant encara que amb poca pegada. Una cabotada del groguet Álvaro ha posat l’ull en la graderia. Ocasions comptades i encert nul. De fet, després de cinc jornades el València suma tres gols en aquesta Lliga i el Vila-real dos. Mina ha acabat la primera part dient que no podia continuar.

Expulsen Parejo i Marcelino, Coquelin torna a jugar

A la represa en el València eixia Batshuayi per Mina, i minuts després Guedes saltava al camp per Ferran Torres. Parejo colpejava el turmell de Funes Mori i en ser expulsat al 60, el València s’ha quedat amb 10. Les protestes de Marcelino també l’han portat a la graderia. Ha sigut la novena expulsió de l'asturià com a entrenador, la segona des que entrena el València. La millor notícia del partit, el retorn de Coquelin després de sis mesos lesionat. Entrava per Gameiro.

La monotonia del partit s’ha vist trencada per dues ocasions de perill. Amb 10, el València millorava en imatge. Entre el pal i Neto han evitat el gol de Bacca. També Guedes posava a prova un Asenjo que no li ha permés al portugués estrenar-se com a golejador. Txérixev s’ha sumat a l’atac i també posava a prova Asenjo. En el tram final, el submarí groguet s’ha reactivat però cap equip volia perdre el partit i han donat per bo l’empat. El València continua sense guanyar i sense marcar. Els de Marcelino sumen quatre empats, i una derrota, i el Vila-real dos empats, dues derrotes i una victòria. Dimecres, nova jornada de Lliga. El València rep el Celta i el Vila-real visitarà San Mamés.

Álvaro pateix un colp de calor

Al final del partit, ja en els vestidors, els serveis mèdics han atés el jugador del submarí Álvaro per un colp de calor.

També et pot interessar

stats