Vila-real, una parada per a posar a punt la idea de joc

El submarí afronta dos gires per Turquia i Anglaterra on disputaran diversos amistosos

Com serà la parada de seleccions del Vila-real?

En el Vila-real, totes les mirades estan posades en Quique Setién. Mantindre o substituir el tècnic és una decisió clau per aprofitar la parada lliguera i assentar els nous plantejaments de joc. Uns conceptes que es posaran a prova en les dues gires que té programades el club i que han d'aprofitar perquè Gerard Moreno, després de la lesió, torne a ser el referent de l'equip.  

La victòria contra l'Espanyol i la contundència mostrada en Copa han calmat les aigües en el vestidor, després del conclave amb la plantilla dimarts passat,  i també en l'entorn que, per moments, va posar en dubte la continuïtat del càntabre disposat a tirar endavant.

És a dir, que si res no canvia, Setién tindrà temps per assentar les seues idees de joc. Un rodatge que es durà terme en dues gires. Primer viatjaran a Turquia, per a jugar el 3 i el 6 de desembre contra el Fenerbahçe i el Galatasaray. 

L'altra destinació serà Anglaterra. El 15 de desembre, i amb morbo inclòs, es jugarà contra l'Aston Villa d'Unai Emery. L'altre no té confirmació oficial però tot apunta a l'Arsenal. 

També et pot interessar

stats