El Vila-real trenca el malefici en Lliga a la Ceràmica (2-1)

Gerard Moreno ha tornat a ser decisiu perquè l'equip d'Emery guanye a casa dos mesos i mig després

Gerard Moreno ha marcat el primer del Vila-real
Gerard Moreno ha marcat el primer del Vila-real / La Liga
Imma Gisbert
21 de març 2021 - 19:03

El Vila-real ha sumat la segona victòria consecutiva en la Lliga i s'ha imposat per dos a un al Cadis a la Ceràmica. No han pogut començar millor les coses per als locals, que en el primer atac del partit ha vist com el el jugador danés Jonnson ha rebujat el baló que ha xutat Parejo amb el braç molt separat del cos. El VAR ha revisat l'acció i ha assenyalat el penal. El golejador groguet, Gerard Moreno, ha executat de manera magistral el llançament, de manera que ha enganyat totalment el porter i ha marcat el primer del partit, el que fa 16 del seu compte particular en la Lliga. A més, el davanter és el més realitzador des del punt de penal.

En el minut 12, el Cadis ha avisat de les seues intencions ofensives en una ocasió triple, que ha acabat amb un gol anul·lat. Asenjo s'ha lluït en els dos primers remats, el primer de cap de Negredo i el segon de Sobrino, però no ha pogut evitar el definitiu de Jonnson, encara que el danés estava en fora de joc. Salvi podria haver empatat en un baló que li ha quedat al gadità en posició òptima per al remat, però que ha enviat per dalt de la porteria.

Amb l'un a zero ha acabat una primera part en que el Vila-real ha dominat la possessió, però no ha trobat la manera de tornar a perforar la porteria rival. Foyth ha vist la groga en el minut 35 per a tombar Iza i l'argentí haurà de descansar la pròxima jornada. 

Segona part emocionant

En el segon temps, els groguets han eixit amb una marxa més i han començat a assetjar la porteria gaditana. La primera ocasió ha vingut en una acció en què li han anul·lat un gol d'Estupiñán als locals per un fora de joc ajustadíssim. A partir d'eixe moment, el porter del Cadis, Ledesma, s'ha convertit en protagonista. L'argentí ha salvat els seus en nombroses ocasions, com una molt clara en què ha enviat al travesser un baló pentinat per Bacca en un córner tret per Parejo. 

El Vila-real ha insistit a buscar el segon i en el 67 per fi ho ha aconseguit. Gerard ha rebut una passada en llarg de Foyth, ha controlat i ha vist Bacca en el segon pal. El colombià ha sigut l'encarregat d'espentar el baló al fons de la xarxa.

Però poc de temps ha tingut l'equip d'Emery de celebrar la diana, perquè dos minuts després, el Cadis ha retallat diferències amb un gol d'Álex Fernández, que ha aprofitat un rebuig d'Asenjo a remat de Fali.

A les acaballes del partit, Gerard s'ha trencat i falta conéixer l'abast de la lesió per saber si podrà estar amb la selecció. Ha sigut la notícia més negativa de la victòria del Vila-real contra el Cadis.

També et pot interessar

stats