El Vila-real trau un empat insuficient de Glasgow i s'ho jugarà tot a casa

Malgrat jugar amb un home més al llarg de tota la segona part, el Vila-real no ha passat de l'empat a 0 davant el Glasgow Rangers.

Una de les oportunitats de Toko Ekambi.
Una de les oportunitats de Toko Ekambi.
30 de novembre 2018 - 00:21

El Vila-real trau un punt insuficient del camp del Glasgow Rangers. Empat a 0 en un encontre on els de Calleja jugaren amb un home més al llarg de tota la segona part. La classificació queda pendent per a l'última jornada, a l'estadi de la Ceràmica. Els groguets han de traure, com a mínim, un empat davant l'Spartak.

Les millors oportunitats de la primera part van ser per al Vila-real. Toko Ekambi va ser el davanter més actiu dels groguets i de les seues botes van eixir les millors ocasions de gol al llarg dels primers 45 minuts. Sempre van tindre la bona resposta del porter del Rangers.

La primera part finalitzava amb l'expulsió del jugador del Rangers, Candeias, per doble targeta groga, un fet que condicionava la resta del partit.

En la represa, però, el Vila-real no aconseguia marcar les diferències amb un home més. Calleja buscava més mobilitat i al minut 60 feia un doble canvi. Eixien Trigueros i Bacca i entraven Cazorla i Gerard Moreno. Ni per eixes.

El partit estava completament tancat i, fins i tot, venia l'esglai amb un gol anul·lat del Rangers. Sols una jugada individual de Samu, amb un tir allunyat, posava en dificultat al porter del Rangers.

Cap dels dos equips aconseguia trencar el partit i així, al minut 90 s'arribava igual que havia començat, amb empat a 0, un resultat pobre per als dos.

El Vila-real s'ho jugarà tot en l'última jornada a casa, davant l'Spartak de Moscou. Un empat seria bo per a jugar la següent fase de l'Europa League.

També et pot interessar

stats