El Vila-real torna a la senda del triomf a El Sadar (1-3)

Els groguets trenquen la ratxa de quatre empats seguits i es consoliden en els llocs que donen accés a la Champions.

Gerard Moreno celebra el seu segon gol a El Sadar
Gerard Moreno celebra el seu segon gol a El Sadar / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real ha posat fi a la ratxa de quatre empats consecutius que acumulava en la Lliga i s'ha imposat amb solvència a l'Osasuna (1-3), gràcies a un gol matiner de Gerard Moreno i a l'expulsió d'Aridane en el minut 19. Els groguets es consoliden en la quarta posició i sumen ja 17 partits sense conéixer la derrota entre totes les competicions.

L'equip d'Unai Emery ha eixit per totes i en el minut 7 Gerard Moreno ha inaugurat el marcador amb una gran definició davant del porter navarrés en aprofitar una assistència magistral de Manu Trigueros. Les coses encara es posarien millor per al Vila-real, ja que en el minut 19 l'Osasuna es quedava amb un jugador menys per l'expulsió d'Aridane. L'àrbitre li ha mostrat la roja directa per agafar Fer Niño quan es quedava a soles davant del porter.

El mateix Fer Niño feia el segon per als groguets en el minut 27 després d'una gran jugada amb Yéremi Pino. El partit semblava sentenciat, ja que el Vila-real tenia el domini absolut i els locals es limitaven a córrer darrere de la pilota.

En la represa, el guió no ha canviat en excés i els d'Emery han gaudit d'ocasions per a ampliar l'avantatge, sobretot una de Moi Gómez, però no han encertat en la definició. I quan tot semblava sentenciat, l’Osasuna ha entrat en el partit gràcies a un penal transformat per Roberto Torres en el minut 70. Els navarresos han intentat la igualada amb més cor que cap i no han intimidat massa la porteria d'Asenjo. I novament Gerard ha sentenciat el partit en el minut 86 amb el seu segon gol i el huité en la Lliga, que el situen com a pitxitxi de la competició.