El Vila-real tomba l'Atlètic de Madrid amb dos gols d'Ünal

Capgira el gol inicial de Griezmann després d´un penal dubtós per a guanyar 2 a 1 als matalassers.

Si Simeone ha optat per traure Vitolo per a reforçar el migcamp, Calleja ha contestat l´envit amb l´entrada d´un davanter més, Enes Ünal. El turc ha sigut l´home clau i la referència per a signar els dos gols de la victòria. Els dos fruit de dos jugades a baló parat. A 9 minuts per a arribar al temps reglamentari, a la treta d´un córner Ünal ha rematat de cap una centrada d´Álvaro per a establir l´empat a un en el marcador.

Però la fe dels de la Plana ha continuat fins a l´últim alé del partit. En el temps afegit, el 92, una falta treta per Castillejo, l´ha tocat Bonera i de nou el turc ha superat Oblak. Un doblet que deixa el registre anotador d´Enes Ünal en sis gols. Una victòria treballada i aconseguida en els últims minuts que ha portat el deliri a les graderies de l´Estadi de la Ceràmica. El Vila-real suma dos victòries seguides i guanya la quinta plaça al Sevilla, que ara es queda a dos punts del Submarí.