El Vila-real, tercer millor coeficient UEFA de l'any

Només el superen el Chelsea i el Manchester City

El Vila-real celebra el títol d'Europa League
El Vila-real celebra el títol d'Europa League

El Vila-real continua fent història en el futbol europeu i mundial. El submarí, amb la seua victòria en l'Europa League, ha aconseguit situar-se en la tercera posició de la temporada 2020-2021 en el coeficient que atorga la UEFA als equips participants en competició europea, només per darrere dels dos finalistes de la Champions League, el Manchester City i el Chelsea.

D'aquesta forma, els groguets superen en puntuació la resta d'equips espanyols. El segon dels quals seria el Reial Madrid en la cinquena posició, el FC Barcelona en la posició catorzena i el Sevilla, una posició per darrere dels catalans.

A més, el submarí també ha aconseguit pujar a la posició número 22 en el rànquing per coeficient dels últims cinc anys, per davant d'equips històrics com l'Inter de Milà, en la posició vint-i-sis; el València, en la posició trenta-nou o el mateix Milà, en la número cinquanta-tres.

Els d'Unai Emery han aconseguit sumar en aquest coeficient en quatre de les últimes cinc temporades i l'equip es consolida com el cinqué millor espanyol a escala europea, per darrere de Reial Madrid, Barcelona, Atlètic de Madrid i Sevilla, en un rànquing que està encapçalat pel Bayern de Munic.

També et pot interessar

stats