El Vila-real supera el primer gran test de la pretemporada

L'equip groguet ha guanyat 0-2 el Borussia Dortmund, amb gols de Gerard Moreno i Samu Chukwueze

Gerard, en una acció del partit
Gerard, en una acció del partit / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real comença a carburar. Després de l'empat contra l'Sporting de Portugal en l'estrena de la pretemporada i la victòria per la mínima contra el PSV Eindhoven, l'equip groguet ha guanyat el Borussia Dortmund, un equip de Champions, amb solvència (0-2).

Els alemanys s'han mostrat superiors en la primera part, però s'han trobat amb un Rulli encertadíssim, que ha privat del gol Reus, Malen, Adeyemi i Brandt. Danjuma també ha perdonat en un mà a mà, però ha aparegut el de sempre, Gerard Moreno. Pràcticament, en l'última acció abans del descans, el català ha avançat el Vila-real després de recollir el rebuig del seu propi llançament.

En la represa, l'equip d'Unai Emery, més ben plantat al terreny de joc, ha disposat de diverses ocasions per a ampliar el marcador, però la defensa alemanya ha evitat els gols Jackson i Gerard. Samu Chukwueze sí que ha encertat a marcar en aprofitar una assistència de l'omnipresent davanter català.

Diumenge a les 19:00 hores els groguets tenen una nova prova contra l'Stade de Reims francés, en el quart duel de la pretemporada.