El Vila-real suma un punt d'or contra l'Atlètic de Madrid

L'equip groguet ha empatat 2-2 contra el quart classificat de la Lliga F

Les jugadores groguetes celebren el 2-2 amb l'afició
Les jugadores groguetes celebren el 2-2 amb l'afició / LaLiga

El Vila-real ha aconseguit un punt molt valuós en la visita al quart classificat de la Lliga F, l'Atlètic de Madrid. L'equip groguet ha empatat 2-2 a la Ciutat Esportiva d'Alcalá de Henares gràcies a un gol d'Estefa en les acaballes del partit.

L'Atlètic de Madrid s'ha avançat en l'equador de la primera part amb un gol de l'exgranota Eva Navarro, que ha aprofitat una errada defensiva de les groguetes. Però a penes quatre minuts després, Sheila Guijarro ha tornat les taules al marcador després de transformar un penal.

En la represa, les matalaferes han tornat a agafar la capdavantera amb un nou gol d'Eva Navarro i, quan ja assaborien el triomf, Estefa, en el minu 87, ha marcat el definitiu 2-2. Amb aquest punt, l'equip de Sara Monforte iguala en la classificació l'Alabés, l'equip que marca la permanència. La setmana que ve les groguetes jugaran el derbi contra el València a Paterna.