El Vila-real suma la primera victòria lliguera a casa i s'allunya del descens

Els groguets trenquen la ratxa negativa de resultats amb gols de Gerard Moreno i Samu Chukwueze contra el Betis.

Els jugadors del Vila-real celebren el segon gol a l'Estadi de la Ceràmica
Els jugadors del Vila-real celebren el segon gol a l'Estadi de la Ceràmica / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
26 de novembre 2018 - 00:03

El Vila-real respira alleujat en obtindre la primera victòria de la temporada en Lliga a l'Estadi de la Ceràmica i guanyar contra el Betis per 2-1, un resultat que li permet sumar 14 punts en la classificació i allunyar-se dels llocs de descens de la taula, on s'havia afonat després d'una ratxa de sis jornades sense guanyar.

Durant la primera part, els groguets han tingut diverses oportunitats d'avançar-se en el marcador, amb les ocasions de Pablo Fornals i un mà a mà de Samu Chukwueze, després d'una passada de Manu Trigueros, que ha acabat lesionat minuts després. El centrecampista ha hagut d'abandonar el camp i l'ha substituït Morlanes, que ha tornat a la convocatòria després de superar una altra lesió.

El Vila-real ha sentenciat el partit en una segona part en què ha marcat dos gols a penes en dos minuts. El primer, des d'una treta de banda que acaba rematant de cap Gerard i el segon, després d'una magistral passada de tacó de Cazorla a Samu, que anota la segona diana per al conjunt castellonenc.

El Betis, que venia de guanyar al Barcelona en la jornada anterior, ha reaccionat en els últims minuts del partit augmentant la intensitat i els xuts a porteria. Finalment, els groguets no han pogut evitar al minut 90 l'únic gol dels sevillans, que ha marcat Lo Celso per l'escaire.

També et pot interessar

stats