El Vila-real suma contra l'Elx la primera victòria de la temporada (4-1)

L'equip il·licità encaixa la segona derrota, després de perdre al Wanda Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid

Yerémi Pino celebra el primer gol del Vila-real
Yéremi Pino celebra el primer gol del Vila-real contra l'Elx / Efe

L'Elx ha visitat l'Estadi de la Ceràmica, on no ha guanyat mai en Primera Divisió, amb la intenció de continuar amb el bon inici de temporada, però el Vila-real, necessitat de victòries, s'ha endut el segon derbi valencià de la temporada.

Unai Emery ha alineat d'entrada Dani Parejo, que tornava a la titularitat després de la lesió, i Paco Alcácer, protagonista del duel, amb tres assistències. En l'Elx, Guido Carrillo ha acompanyat Lucas Pérez, autor dels dos últims gols dels de Fran Escribá.

Els locals s'han avançat molt prompte amb un gol de Yéremi Pino, que ha empatat el colombià Mojica amb un tir espectacular. Manu Trigueros, en el tram final de la primera part, Arnaut Danjuma, en l'inici de la segona, i Alberto Moreno, en el temps afegit, han assegurat els tres primers punts del conjunt groguet.

Els dos equips han trencat la tendència golejadora amb què arribaven al partit. El Vila-real havia marcat només dos gols en Lliga, els dos en l'empat contra l'Atlètic de Madrid, mentre que l'Elx només n'havia encaixat tres, contra l'Atlètic, el Sevilla i el Llevant.

L'equip il·licità tindrà una nova oportunitat de sumar lluny del Martínez Valero el pròxim diumenge, quan viatjarà a Sant Sebastià per a enfrontar-se a la Reial Societat. També fora de casa jugarà el Vila-real, que un dia abans, dissabte, visitarà el Reial Madrid al renovat Santiago Bernabéu.

També et pot interessar

stats