El Vila-real sorprén el Llevant en el derbi (1-2)

El València perdona el Madrid i trenca la ratxa a Paterna (1-3)

Les jugadores groguetes celebren un dels gols davant la desesperació de les del Llevant / La Liga

El Vila-real s'ha retrobat amb la victòria tres mesos després. L'equip groguet ha aconseguit el segon triomf en la Primera femenina en guanyar el derbi contra el Llevant 1-2. Aquest triomf permet les jugadores de Sara Monforte reenganxar-se en la lluita per la permanència.

Belén Martínez ha sigut la gran heroïna grogueta, ja que ha marcat els dos gols del seu equip. El Llevant, en canvi, ha patit la quarta derrota en els tres últims partits i s'allunya dels llocs que donen accés a jugar la Champions la temporada que ve.

L'equip de Sara Monforte s'ha mostrat molt més ofensiu que el d'Ángel Villacampa, però no ha trobat el premi del gol fins a la segona part. Pràcticament només començar la represa, Belén Martínez ha avançat les groguetes i mitja hora després ha marcat el segon gol. Cometti ha posat emoció en els instants finals amb l'1-2, però la reacció llevantinista ha arribat massa tard.

El València ha perdut 1-3 contra el Madrid CFF en un partit que, tot i posar-se costera amunt, ha tingut l'oportunitat d'empatar just abans del descans, quan Candela Andújar ha fallat un penal cinc minuts després de retallar distàncies en el marcador.

Les d'Andrea Esteban trenquen així una ratxa de tres partits invictes com a locals, uns resultats que els han permés corregir el seu mal rendiment lluny de la ciutat esportiva de Paterna i tindre un cert marge respecte als seus perseguidors.

L'equip madrileny s'ha avançat en el marcador en el minut 10 de partit i, un quart d'hora després, ha marcat el segon. Andújar ha fet l'1-2 en el 40 i, tot i que el Madrid s'ha quedat amb deu jugadores per l'expulsió de Geyse da Silva, autora del segon gol, no ha pogut aconseguir l'empat i ha sigut l'equip visitant qui ha marcat altra volta, en el minut 73, per a endur-se els tres punts de Paterna.