El Vila-real somia la remuntada

Els de Marcelino han de capgirar un resultat contrari de 4-0

Informació a partir del minut 7

El Vila-real arriba al partit de tornada de huitens de l'Europa League amb un desavantatge de quatre gols respecte del seu rival, l'Olympique de Marsella. Per això, l'esperança i la fe grogueta s'encomanen a quatre resultats històrics a Europa per a capgirar el resultat. 

El més contundent, el 6 a 1 contra el Nac Breda la 2009-2010. Era la prèvia de l'Europa League: 3 gols en mitja hora i sentència en la segona part. Cazorla, Rossi, Senna, Pereira i Kiko Olivas, els golejadors. També en la prèvia, una temporada després, s'inaugura un trio de manetes. La primera va ser per al Dnpr Mogilev, amb l'estrena de Marchena com a golejador groguet. Més recents són les victòries per 5 a 0 contra el Rapid i l'Àustria de Viena en l'Europa League i Conference. La pregunta és si es pot repetir el miracle.

Creença que pot arribar a la pròrroga si el Vila-real iguala l'eliminatòria. Cinc voltes ha guanyat per 4 a 0: a la Ceràmica: contra l'Egaleo, l'Astana, el Dinamo de Minsk i el Maccabi de Tel-Aviv. Contra el Twente, en quarts de final, el resultat de 5 a 1 va permetre el pas a les semifinals continentals. El somni de la remuntada alimenta els groguets.

També et pot interessar

stats