Vila-real, Sevilla i València, condemnen els menyspreus de Rubiales

El president de la Federació va assegurar que li cauen mal en uns missatges privats de gener del 2020 publicats aquest dimarts

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales
El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales

El Vila-real, el Sevilla i el València han emés un comunicat conjunt i a la mateixa vegada, en què condemnen el menyspreu del president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, que va fer cap a les tres institucions en uns missatges privats, el gener del 2020, i que s'han fet públics aquest dimarts a través del diari El Confindendial.

En aquests, Rubiales assegurava que els tres clubs que pitjor li queien eren el Vila-real, el Sevilla i el València, en aquest ordre.

Els tres equips asseguren que aquestes manifestacions són impròpies d'algú que ostenta el seu càrrec i que ha de vetlar, per igual, pels interessos de tots els clubs de futbol espanyol.

Imatge del comunicat del València
Imatge del comunicat del València

A més, mostren la seua màxima preocupació per les possibles conseqüències que puga suposar la seua actitud, ja que "el seu comportament no contribueix a la transparència en la competició".

Finalment, tant Vila-real, com Sevilla, com València, insten Rubiales a rectificar i que demane disculpes a les institucions i els seus aficionats.

També et pot interessar

stats