El Vila-real deixa escapar viu el Sevilla (1-1)

L'equip groguet no ha passat de l'empat en un partit en què s'ha mostrat molt superior als andalusos

Albiol i Capoue es lamenten deprés d'una ocasió errada
Albiol i Capoue es lamenten deprés d'una ocasió errada / Doménech Castelló (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
17 de setembre 2022 - 22:12 Actualitzat: 18 de setembre 2022 - 18:36

El Vila-real ha encadenat la segona jornada sense guanyar en la Lliga en empatar 1-1 contra el Sevilla al Ciutat de València. L'equip groguet ha desaprofitat nombroses ocasions de gol per a guanyar el partit contra un rival directe en la lluita per les places que donen accés a jugar les competicions europees la temporada que ve.

El partit ha començat amb un esglai per als d'Unai Emery. Óliver Torres, en el minut 8, ha avançat el Sevilla en aprofitar una bona assistència d'Isco. El gol ha deixat un poc grogui els groguets, que a més, han patit la baixa per lesió de Lo Celso. En el seu lloc ha entrat un desl futbolistes més en forma no només del Vila-real, sinó també de tot el futbol espanyol, Álex Baena. Parejo, Jackson i Pedraza han advertit els andalusos, però els pals i el porter han evitat l'empat abans del descans.

En la represa sí que ha arribat el gol. I no podia ser un altre que Baena, màxim golejador de l'equip amb sis dianes. L'andalús, amb un poc de fortuna, ha aprofitat una gran assistència de Coquelin per a posar les taules en el marcador. El Vila-real, en inèrcia positiva, ha començat a assetjar la porteria rival, però no ha trobat la manera de completar la remuntada. El VAR ha anul·lat un clar penal sobre Yeremy Pino per un fora de joc mil·limètric del canari, i ni Danjuma ni Morales han encertat a rematar les clares ocasions que han tingut.

La superioritat grogueta no s'ha reflectit en el marcador final i els d'Emery s'han hagut de conformar amb un punt que sembla poc premi. La pròxima jornada espera un altre rival directe en la lluita per Europa, la Reial Societat, i cal guanyar per a no allunyar-se de l'objectiu.