El Vila-real s’imposa a un Llevant condicionat per les baixes (2-1)

Fer Niño i Gerard Moreno han fet els gols dels groguets i Sergio León, que ha marcat després de 16 mesos, el dels granota.

Gonzalo Melero es lamenta després d'un dels gols del Vila-real
Gonzalo Melero es lamenta després d'un dels gols del Vila-real / Domenech Castelló (Efe)

El Vila-real i el Llevant han disputat el primer partit de la Lliga del 2021, en un duel autonòmic marcat per les baixes dels granota que s'ha decidit per 2-1 per als locals, gràcies als gols de Fer Niño i Gerard Moreno. Els groguets han tornat a guanyar a casa dos mesos després i han trencat la ratxa de tres partits sense perdre dels llevantinistes.

Paco López ha sorprésdeixant en la banqueta jugadors que estaven donant bons resultats com Morales, Malsa i De Frutos. El migcampista ha sigut el primer en eixir en substitució de Rochina, lesionat. El partit havia començat amb ritme i amb arribades dels dos equips, però els groguets han anat guanyant metres i perillositat fins que un bon centre de Pedraza ha acabat en el gol de Fer Niño (min.19). El del planter tauleller ja ha marcat en les tres competicions que disputa el Vila-real. Deu homes tenia el Llevant sobre la gespa en eixe moment. Amb l’entrada de Malsa el Llevant ha recuperat vida i ha estat a punt d’empatar amb una jugada idèntica però protagonitzada per Son i Dani Gómez. També prop del descans han acaronat la igualada amb una falta directa treta per Coke.

I del possible empat a estar contra les cordes. Al minut 54 Gerard Moreno ha tret or d’una jugada que pareixia desnonada. Amb la cama roïna ha fet el segon per al submarí que, amb la superioritat en el marcador, s’ha fet amo i senyor del partit. Paco López ha introduït pólvora en la seua alineació i ha recobrat cordura en el dibuix. Així ha arribat el gol blaugrana. Sergio León s’ha estrenat en esta Lliga a centre de Radoja (min. 74). El cordovés no marcava des del 31 d’agost de 2019. Amb el partit totalment obert, tan prop se sentia el 3 a 1 com la igualada, però ni una cosa ni altra.

El Vila-real es retroba amb la victòria a casa després de tres empats consecutius mentre que el Llevant deixa escapar un empat que havia tingut a l’abast. Els experiments no solen eixir bé.

També et pot interessar

stats