El Vila-real s'estrena amb una derrota a casa

Els groguets no aconsegueixen puntuar davant la Reial Societat en la primera jornada de la Lliga.

Rubén Pardo i Manuel Morlanes lluiten pel baló
Rubén Pardo i Manuel Morlanes lluiten pel baló / Doménech Castelló (Efe)

El Vila-real perd un partit que ha iniciat avançant-se al marcador. Ha oferit massa espais al rival, que a la fi ha aconseguit la remuntada i emportar-se a Sant Sebastià els tres primers punts de la temporada

Ha començat bé el Vila-real en l'estrena lliguera. La verticalitat afavoria la construcció de jugades de perill i així, al minut 17, Gerard Moreno aconseguia el primer gol dels groguets en el seu retorn a l'equip de Javi Calleja.

Tot i això, el Vila-real ha perdut massa prompte el control del mig del camp. Santi Cazorla mostrava la qualitat que té però la Reial Societat, a poc a poc, es feia l'ama del control del joc mentre que els groguets es desordenaven.

En el minut 31, un remat de Zubeldia obligava Sergio Asenjo a lluir-se. Dos minuts després és Ekambi qui envia fora per poc un bon centre de Cazorla. El partit ha sigut d'alternatives però la Reial començava a controlar el ritme de joc, arribava amb claredat i en el minut 40, William José aprofitava una errada de Funes Mori per a enviar el baló al fons de la xarxa i aconseguir l'empat.

En aquests últims compassos de la primera part, el Vila-real patia i el conjunt basc disposava d'una nova oportunitat de gol en el minut 44 que ha acabat amb la pilota enviada per Oyarzábal dins de la porteria, però l'àrbitre Melero López anulava el gol per falta de Diego Llorente. Amb la Reial Societat superior sobre el terreny de joc, arribava el descans amb igualada al marcador.

En la segona part, l'enfrontament començava amb major autoritat del Vila-real. Cazorla, Pedraza i Ekambi han xutat a porteria però sense obtindre fruit perquè la Reial reprenia el domini i aprofitava els espais que deixaven els groguets, que s'han vist superats una vegada i una altra per la rapidesa ofensiva dels jugadors de Sant Sebastià.

La graderia patia i en el minut 70 una altra errada de la defensa del Vila-real deixava el baló als peus d'Oyarzábal que l'enviava a Juanmi, qui des de la frontal de l'àrea xutava molt ajustat al pal per a marcar el segon gol de la Reial.

En els instants finals del partit, el Vila-real ha començat a assetjar la porta de Rulli però finalment no ha aconseguit igualar de nou el marcador, tot i els 5 minuts que ha afegit l'àrbitre al partit. Al remat, els de Javi Calleja se n'han anat al túnel de vestidors sense puntuar en la primera jornada de lliga.

També et pot interessar

stats