El Vila-real s'escapa de la zona perillosa

L'equip groguet ha guanyat 0-1 l'Alhama i deixa a quatre punts els llocs de descens

Les jugadores groguetes celebren el gol
Les jugadores groguetes celebren el gol / La Liga

El Vila-real ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en la Lliga F en véncer 0-1 el cuer, l'Alhama murcià. Amb aquest triomf, l'equip groguet s'allunya a quatre punts de la zona de descens a la segona divisió.

Un gol solitari de Belén en l'equador de la primera part ha sigut suficient perquè l'equip de Sara Monforte sume la segona victòria en tres jornades. Ara l'assignatura pendent del Vila-real continua sent guanyar a casa. La setmana que ve, en la visita de l'Sporting de Huelva al Mini Estadi, les groguetes tindran una nova oportunitat per a trencar el malefici.

El Llevant es manté tercer

El Llevant ha aconseguit el quart triomf en les últimes cinc jornades en derrotar el Reial Betis per 0-7, amb un gol de Mayra Ramírez i dos hat-tricks de Julia Aguado i Alba Redondo, que situa aquesta última pitxitxi de la Lliga amb 11 gols en onze partits.

L'equip granota es referma en el tercer lloc de la classificació, a només dos punts de la segona plaça, que ocupa el Reial Madrid, encara que les blanques tenen un partit pendent.

Derrota del València

El València ha patit la quarta derrota de la temporada i la tercera en les quatre últimes jornades en caure 0-1 contra l'Atlètic de Madrid, quart classificat de la Lliga.

Les madrilenyes han dominat el duel, però la gran defensa de l'equip d'Andrea Esteban ha estat a punt de tindre el premi d'un empat. Tanmateix, un gol de Marta Cardona en el minut 86 ha deixat sense puntuar les blanc-i-negres. Tot i la derrota, el València es manté en la setena plaça.