El Vila-real s'acosta un poc més a la permanència

L'equip groguet ha empatat 1-1 contra l'Sporting Huelva i s'allunya a sis punts del descens amb només nou en joc

Salma, en una acció del partit
Salma, en una acció del partit / Twitter: @CVFFemenino

El Vila-real està cada vegada més prop d'aconseguir l'objectiu de mantindre la categoria en el debut en la Primera Femenina. L'equip groguet ha empatat a un gol contra l'Sporting Huelva i amplia la distància respecte al descens a sis punts, amb només nou en joc.

Les jugadores de Sara Monforte s'han avançat poc abans del descans, gràcies a un gol de Belén. La davantera ha pressionat la portera visitant i n'ha aprofitat l'errada per a inaugurar el marcador. Les andaluses han obtingut l'empat a quinze minuts pel final, però les groguetes han seguit intentant sumar els tres punts. Salma, Estefa i Soldevila han tingut ocasions per a guanyar el partit, però la defensa i la portera visitant ho han evitat.

La permanència es podria rubricar la pròxima jornada, en l'enfrontament directe contra l'Eibar, l'equip que ara mateix marca el descens. Un empat seria suficient per a mantindre's una temporada més en la màxima categoria del futbol femení estatal.

El Llevant pateix per a guanyar al cuer (3-4)

El Llevant ha aconseguit la tercera victòria seguida en la Lliga després de derrotar, no sense patiment, el cuer de la competició, el Rayo, per un ajustat 3-4. Aquest resultat referma l'equip granota en el sisé lloc de la classificació.

Pinto, Falcón per partida doble, i Alba Redondo han sigut les golejadores d'un partit en què les madrilenyes no s'han rendit mai tot i veure's sempre per darrere en el marcador.